ساختار رایتینگ آیلتس آکادمیک

در سنجش مهارت رایتینگ آیلتس آکادمیک، دو تسک (task) رایتینگ به آزمون‌دهندگان داده می‌شود که باید در مدت ۶۰ دقیقه انجام شود. موضوعات انتخاب شده از موضوعات عمومی است که معمولا دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی با آن‌ها برخورد می‌کنند. همان‌طور که گفته شد کل زمان در نظر گرفته شده برای بخش رایتینگ آکادمیک ۶۰ دقیقه است که مدیریت آن به عهده‌ی خود آزمون‌دهندگان است. حال به توضیح دو تسک رایتینگ آکادمیک پرداخته می‌شود.

ساختار رایتینگ آیلتس آکادمیک

برای تسک دوم رایتینگ، آزمون‌دهندگان باید یک مقاله یا essay بنویسند؛ بدین‌ صورت که یک تاپیک که معمولا در قالب نقطه‌نظر، استدلال و یا مشکل خاصی مطرح می‌شود، داده شده و از آزمون‌دهندگان خواسته می‌شود تا آن را بحث و مورد بررسی قرار دهند. لازم است آزمون‌دهندگان به دقت صورت سؤال را خوانده و دقیقا پاسخ مرتبط با سؤال مطرح شده را بنویسند. هم‌چنین، از کپی کردن بخشی از صورت سؤال در پاسخ باید اجتناب شود. در صورتی که لازم است از بخشی از صورت سؤال در پاسخ استفاده شود باید عبارت یا جمله‌ی مورد نظر با کلمات و ساختار دیگری بازنویسی و سپس استفاده شود. برای تسک دوم، آزمون‌دهندگان باید حداقل ۲۵۰ کلمه در مدت زمان ۴۰ دقیقه بنویسند. بنابراین، همان‌طور که برای تسک دوم باید تقریبا دو برابر تعداد کلمات را نسبت به تسک اول نوشت، در نمره دهی نیز، رایتینگ دوم سهم و وزن دو برابری در نمره‌ی کل دارد. به همین دلیل است که توصیه می‌شود تا آزمون‌دهندگان از ۶۰ دقیقه زمان کل،۲۰ دقیقه را به نوشتن پاسخ تسک اول و ۴۰ دقیقه را به تسک دوم اختصاص دهند.

 

مراحل نوشتن مقاله

مقاله شما باید شامل سه فاکتور مهم باشد :

1)    مقدمه

به خاطر داشته باشید شما تنها 40 دقیقه برای نوشتن زمان دارید بنابراین، شما بایستی بتوانید مقدمه ی خود را سریع تر بنویسید تا وقت کافی برای نوشتن پاراگراف های اصلی داشته باشید. دوباره نویسی صورت سوال و پاسخ به سوال یکی از قسمتهای مقدمه است، یعنی همان مطلب را به صورت دیگری بیان کنیم .

2)    بدنه یا پاراگراف بندی

برای نوشتن یک مقاله آیلتس شما باید 2 و یا 3 پاراگراف بنویسید هر پاراگرافی باید یک ایده ی اصلی داشته باشد و جملات موجود در آن باید ایده ی اصلی را تشریح و ساپورت کند. در ابتدا موضوع آن پاراگراف گفته می شود که به آن Topic  Sentence می گوییم. سپس، آن موضوع را شرح و بسط می دهیم ، در انتها باید ادعای خود را پشتیبانی کنیم.

 

3)    نتیجه گیری

نتیجه گیری مقاله باید خلاصه شود و باید به این صورت عمل کنید : موضوع مقاله را مجددا در جمله بندی جدید بیان کنید یعنی همان محتوا را با جمله بندی و کلمات متفاوت ارائه دهید.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها